شرکت دانشگاه خوارزمی در اجلاس روسای دانشگاه های جهان اسلام در ترکیه

شرکت دانشگاه خوارزمی در اجلاس روسای دانشگاه‌های جهان اسلام در ترکیه

این اجلاس در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۶ و ۲۷ ژولای ۲۰۱۷ (۴ و ۵ مرداد ۱۳۹۶) در آنکارا برگزار می‌شود و روسای ۱۳۰ دانشگاه از کشورهای مختلف اسلامی و تمام دانشگاه‌های ترکیه در آن حضور دارند.

دکتر سبحان‌اللهی رئیس دانشگاه و دکتر غلامرضا کریمی مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی نیز در بین روسا و مسئولان ۱۷ دانشگاه ایرانی در این اجلاس حضور دارند.

در روز سه‌شنبه هیات ایرانی با سفیر ایران در ترکیه و رئیس D8 دیدار و گفتگو کردند و قرار است روابط دانشگاهی ایران و ترکیه گسترش یابد؛ مرکز حافظ‌شناسی در دانشگاه استانبول افتتاح شود و تبادل استاد و دانشجو و دوره‌های مشترک برگزار شود. پروژه‌ی پژوهشی و تحصیلی یک میلیارد دلاری "مولانا" به کوشش ترکیه نیز پیگیری خواهد شد.

در روز نخست اجلاس، اعضای هیات با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه دیدار می‌کنند و افتتاحیه‌ی اجلاس در دفتر ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد و ادامه خواهد یافت.