نشست خبری «کنفرانس نقش دانشگاه خوارزمی در توسعه ی آموزش عالی کشور»

به گزارش روابط عمومی، معاونت پژوهشی دانشگاه اقدام به برگزاری کنفرانس نقش دانشگاه خوارزمی در توسعه ی آموزش عالی کشور نموده است. در همین راستا نشست خبری  با حضور دکتر محمدحسین مشهدی­زاده معاون پژوهشی دانشگاه در جمع خبرنگاران ساعت 11 روز سه شنبه 95/11/19 در حوزه ریاست دانشگاه در تهران دانشگاه برگزار شد.

ابتدا دکتر مشهدی زاده با اشاره به تاریخچه ای از دانشگاه، گفت: دانشگاه خوارزمی به عنوان اولین مرکز آموزش عالی مدرن کشور، با سابقه ی درخشان و پرورش افراد شاخص علمی و سیاسی، متأسفانه آنطور که شایسته است شناخته شده نیست. این کنفرانس با هدف معرفی دانشگاه و خدماتی که به جامعه ی علمی کشور ارائه نموده است و اعلام مأموریت جدید دانشگاه، روز یکشنبه 1/12/95 در تالار هفده شهریور دانشگاه در تهران برگزار می شود.

ایشان افزود: دکتر مهرمحمدی رئیس دانشگاه فرهنگیان، دکتر سیدکاظم اکرمی، استاد پیشکسوت دانشگاه خوارزمی و وزیر اسبق آموزش و پرورش، دکتر فراست خواه و دکتر سراج زاده سخنرانی می کنند و رؤسای دانشگاه هایی که قبلاً از زیرمجموعه های دانشگاه خوارزمی بودند و اکنون به شکل یک دانشگاه مستقل در استان های کاشان، سیستان و بلوچستان، تبریز، یزد و ... به فعالیت خود ادامه می دهند و بزرگان رشته های مختلف علمی که در همین دانشگاه پایه­ گذاری شده، در این کنفرانس حضور دارند.