هفتمین جشنواره‌ی دانشگاهی حرکت شروع به کار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم افتتاح "هفتمین جشنواره‌ی دانشگاهی حرکت" صبح روز شنبه بیستم آبان ماه با حضور رئیس دانشگاه، مسئولان و دانشجویان در سالن غدیر پردیس کرج برگزار شد.
دکتر حسین محمدی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: این جشنواره با هدف هم افزایی و مشارکت علمی دانشجویان، استفاده از تجارب علمی موفق، ارایه‌ی گزارش عملکرد سالانه‌ی انجمن های علمی و معرفی دستاوردهای علمی دانشجویان از تاریخ بیستم تا بیست و دوم آبان ماه برگزار می‌شود.
ایشان تصریح کرد: هم اکنون ۴۰ غرفه در این جشنواره حضور دارند که پس از داوری در روز اختتامیه، برترین های دانشگاهی معرفی و برای مرحله‌ی ملی اعزام خواهند شد.

شایان ذکر است که دهمین جشنواره‌ی ملی حرکت، طی روزهای سوم تا پنجم آذرماه در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار خواهد شد.