پیام تبریک مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه به مناسبت اول مهر

شمیم مهر امسال با سوزوگداز حسینی عطرآگین گشته است. عاشقان جوانِ سالار شهیدان، امسال برای قدم نهادن در عرصۀ علم و معرفت، با توسل به ملجأ وپناهگاه عالمیان حضرت سیدالشهدا علیه السلام، خود را مهیای جهاد علمی ومعنوی کرده‌اند.
باری حضور با شورونشاط دانشجویان عزیز جدیدالورود در کنار سایر دانشجویان و استادان بزرگوار در آغاز سال تحصیلی جدید، چهره‌ای دیگر به خود گرفته که سیر رشد و تعالی را در سایۀ آسمانی نهضت حسینی برایشان هموار خواهد کرد. شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی ان‌شاءالله زمینه‌ساز ترقی و پیشرفت همه‌جانبۀ عزیزان خواهد گشت.
ایران اسلامی بیش از هر زمان، نیازمند حرکت پویا و جهادگونۀ علمی، پژوهشی و فرهنگی جوانان برومند این مرزوبوم است که دسترسی به قله‌های بلند علم و عمل، بدون استمداد و استعانت از حضرت حق و توسل به ذوات مقدسۀ اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام میسر نخواهد بود. بر ما دانشگاهیان است که از این فرصت بی‌نظیر تلاقی مهر با محرم‌الحرام در جهت جهش و شکوفایی و بالندگی خویش و جامعه استفاده نماییم.
این‌جانب ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق برای عزیزان جدیدالورود به دانشگاه خوارزمی، پویایی، نشاط، عزت و توفیق استادان محترم، دانشجویان و همکاران عزیز را از درگاه ایزد منان خواستارم.

امیر ابراهیم زاده
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری