امضای تفاهم نامه بین دانشگاه خوارزمی و سازمان آب منطقه ای استان البرز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۲۳ |

نظر به اینکه دانشگاه های معین استان ها بر اساس مصوبه ی شورای عالی آب کشور، مسئول تعادل بخشی آبخوان ها تعیین شده اند، روز شنبه 25/2/95 ساعت 10:45 تفاهم نامه ای بین آقای دکتر سبحان اللهی رئیس دانشگاه خوارزمی و آقای مهندس پارسا مدیر عامل سازمان آب منطقه ای استان البرز امضاء شد.

برخی موضوعات تفاهم نامه بدین شرح است: اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی با محوریت طرح تعادل بخشی آب زیرزمینی، مدیریت منابع آب زیرزمینی و مطالعه ی آب های ژرف، هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در راستای نیازهای تحقیقاتی استان و اولویت های مصوب کمیته ی تحقیقات آب منطقه ای، ارائه ی سمینارها، دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت به منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققان شرکت، انجام بازدیدهای متقابل علمی برای دانشجویان، استادان و کارشناسان، تدوین و تألیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آن ها، استفاده از کتابخانه ها، امکانات و ... .

در پایان این جلسه تفاهم نامه به امضای رئیس دانشگاه خوارزمی و مدیر عامل سازمان آب منطقه ای استان البرز رسید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 903 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر