روند داوری و ارزیابی اختراعات داخلی توسط دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۱ |

-دریافت نامه الکترونیکی استعلام داوری توسط دانشگاه

2-ارسال نامه از طریق پست الکترونیکی به مخترع  مبنی بر تکمیل و تحویل  مدارک جهت داوری

3-نتیجه نهائی ارزیابی و داوری اختراع به سه حالت ذیل خواهد بود:

الف) تایید: دارا بودن شرایط چهارگانه.

ب) مردود: اختراعی مردود است که یکی از شروط چهارگانه ثبت اختراع را نداشته باشد.

ج) مشروط: اختراعی مشروط است که افشای آن کامل نبوده و یا نیاز به تغییرات و ارائه مدارک بیشتری باشد. مخترع حداکثر یک هفته فرصت دارد تا مدارک خود را تکمیل نماید.

در صورت رد اختراع، دلایل مردودی به مخترع اطلاع­ رسانی خواهد شد تا در صورت اعتراض مخترع، وی یک بار فرصت دارد تا دلایل متقن و کافی برای موارد رد ارایه دهد. لازم است حداکثر در مدت یک هفته، فرم اعتراض به نتیجه داوری را تکمیل نموده و به گروه تحقیقات کاربردی و انتقال فناوری دانشگاه ارسال نماید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 4140 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر