پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

جلسه تودیع و معارفه رئیس دانشکده علوم زمین جلسه تودیع و معارفه رئیس دانشکده علوم زمین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۷ |
برگزاری جلسه تودیع و معارفه آقای دکتر محسن رضایی و آقای دکتر دانشیان

به گزارش روابط عمومی در تاریخ 97/7/17 ریاست محترم دانشگاه دکتر حبیبی آقای دکتر جهانبخش دانشیان را به سمت رئیس دانشکده علوم زمین منصوب کرد. در قسمتی از این حکم آمده است نظر به مراتب و تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده به موجب این حکم  به مدت دو سال بعنوان سرپرست دانشکده علوم زمین منصوب می شوید.
امید است با مشارکت و همکاری و همدلی اعضای محترم هیئت علمی در جهت ارتقای بیش ازپیش توان علمی و کیفیت آموزشی و پژوهشی آن دانشکده گام های موثری بردارید. و در پایان نیز از زحمات دکتر محسن رضایی در زمان تصدی ریاست دانشکده علوم زمین تقدیر و تشکر شد.

دفعات مشاهده: 221 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر