دیدارریاست دانشگاه با دکتر غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی دیدارریاست دانشگاه با دکتر غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |
روز سه شنبه  97/9/13 آقای دکتر حبیبی ریاست محترم دانشگاه  با آقای دکتر غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در محل کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دیدار و گفتگو کردند.  در این دیدار  آقای دکتر قادرمرزی (مشاور امور مجلس و مناطق رییس سازمان برنامه و بودجه کشور) و دکتر وارسته مدیر بودجه دانشگاه  نیز حضور داشتند. در ابتدا آقای دکتر حبیبی گزارشی از وضع موجود کسری بودجه  در سال جاری جهت به اتمام رساندن طرح های عمرانی و عللی که بودجه مصوب پاسخگوی نیاز های دانشگاه نیست ارائه دادند. سپس ریاست دانشگاه در رابطه با برگزاری برنامه های یکصدمین سال تأسیس دانشگاه و اقدامات انجام شده  مطالبی را عنوان نمودند. آقای دکتر تاجگردون نیز قول مساعد دادند مسائل را پیگیری نمایند. در پایان از آقای دکتر تاجگردون به منظور بازدید از دانشگاه خوارزمی و حضور در مراسم هفته پژوهش دعوت به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 370 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر