سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

فعالیت های دفتر فنی دانشگاه در تهران و کرج در دی ماه فعالیت های دفتر فنی دانشگاه در تهران و کرج در دی ماه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ |
به گزارش روابط عمومی فعالیت های دفتر فنی دانشگاه در تهران و کرج در دی ماه شامل موارد زیر می باشد: در زمینه تعمیرات و نگهداری pm  از جمله اقدامات صورت گرفته در بخش برق: رفع قطعی و ایرادات برقی، اجرای عملیات کابل کشی، داکت کشی.
 در بخش تأسیسات فعالیت هایی در زمینه رفع گرفتگی سرویس ها. مواردی دیگر شامل رفع نشتی از شیر آلات بازدید مستمر موتور خانه ها، اجرای عملیات لوله کشی فاضلاب صورت گرفته است. همچنین این مدیریت در زمینه ابنیه اقداماتی انجام داده است از جمله اجرای عملیات لکه گیری و کچکاری در فضا های مختلف، رنگ آمیزی سقف و دیوارها در خوابگاه لاله زار، سایت جاجرود و خوابگاه سهند اجرای عملیات لکه گیری و آستر زدن. ایزوگام  خوابگاه های سهند، مطهری، کشوری که به خوبی انجام شده است.  از دیگر اقدامات صورت گرفته می توان به کاشیکاری در خوابگاه های سهند و لاله زاراشاره نمود. اجرای عملیات تخریب و کنده کاری، برشگری و نصب سنگ سیمانگاری از جمله فعالیت هایی است که توسط دفتر فنی صورت گرفته است.

دفعات مشاهده: 255 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر