چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ |
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه روز یکشنبه 19/12/97 جلسه ­ی تودیع و معارفه ی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد آقای دکتر عبادتی رئیس پیشین مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در مدت تصدی این پست ارائه دادند.
سپس آقای دکتر حبیبی رئیس محترم دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات آقای دکتر عبادتی برای ایشان آرزوی موفقیت کردند و ایشان را به عنوان مشاور ریاست در امور فناوری ارتباطات و اطلاعات منصوب و طی حکمی سرکار خانم دکتر میرطاهری را به سمت سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه منصوب نمودند.

دفعات مشاهده: 396 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر