پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

دیدار ریاست محترم دانشگاه با آقای مهندس کاظم قلم چی دیدار ریاست محترم دانشگاه با آقای مهندس کاظم قلم چی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱ |

آقای مهندس کاظم قلم چی مدیر عامل بنیاد قلم چی  به دعوت  کمیته خیرین، روز سه شنبه 98/2/31 در دانشگاه حضور یافته و با ریاست محترم دانشگاه دیدار وگفتگو کرد.
دراین جلسه که آقای دکتر علیمحمدی رئیس کتابخانه مرکزی وآقای مهندس گودآسیایی عضو کمیته اجرایی ستاد خیرین نیز حضور داشتند،ابتدا آقای دکتر حبیبی در خصوص پروژه های نیمه تمام دانشگاه توضیحاتی ارائه فرموده وسپس توسط آقای دکتر علیمحمدی در خصوص تجهیزات مورد نیاز کتابخانه مرکزی گزارش مبسوطی ارائه گردید. در خاتمه نیز آقای مهندس قلم چی در خصوص نحوه همیاری ومساعدت بنیاد قلم چی با دانشگاه ،توضیحاتی ارائه فرمودند.

دفعات مشاهده: 1171 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر