چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۸ ( OLD SITE )
مدیریت روابط عمومی

جلسه تودیع و معارفه مدیران معاونت دانشجویی در کرج برگزار شد جلسه تودیع و معارفه مدیران معاونت دانشجویی در کرج برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۵ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه روز شنبه مورخ 98/4/1 جلسه تودیع و معارفه مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه با حضور معاونت اداری مالی و توسعه منابع، معاونت دانشجویی، معاونت فرهنگی، مدیریت حراست ، مدیریت امور اداری و جمعی از اعضای هیئت علمی در کرج برگزار شد.
در این جلسه طی احکامی جداگانه آقایان:  منصور ستاری به سمت سرپرست مدیریت دانشجویی در کرج،  فردین امیر خانی به سمت ریاست اداره تغذیه و آزاد آهنگران  به سمت سرپرست امورخوابگاه ها منصوب شدند.در پایان از زحمات  مدیران پیشین که در این حوزه ها مشغول فعالیت بودند تقدیر و تشکر به عمل آمد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1168 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر