برگزاری نشست خبری بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک برگزاری نشست خبری بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک

| تاریخ ارسال: 1398/11/15 |
برگزاری نشست خبری بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک و دوازدهمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک در دانشگاه خوارزمی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  نشست خبری این کنفرانس با حضور خبرنگاران صدا و سیمای البرز، خبرگزاری ها برگزار شد. در این نشست خبری که با حضور دکتر مجلس آرا معاون اداری مالی دانشگاه، دکتر عبدالهی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر جهان پناه دبیر اجرایی کنفرانس و دکتر گنجعلی رئیس دانشکده فیزیک برقرار شد، دکتر جعفر جهان پناه دبیر اجرایی همایش گفت: این دو کنفرانس با همت انجمن اپتیک و فوتونیک ایران و میزبانی دانشگاه خوارزمی در روزهای 15 و 16 بهمن ماه در سالن غدیر پردیس کرج برگزار می گردد. از تعداد 374 مقاله رسیده تعداد 313 مقاله پذیرفته شده و به صورت همزمان تعداد 73 سخنرانی ارائه خواهد شد. در این همایش چهار سخنران کلیدی مطالب خود را ارائه خواهند کرد.
آقایان دکتر وحید احمدی (رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور)، دکتر محمد مهدی تهرانچی (رئیس کل دانشگاه آزاد اسلامی)، دکتر سلکوک یرچی (میهمان خارجی از کشور ترکیه) و دکتر نیما تقوی نیا (استاد دانشگاه صنعتی شریف) از جمله سخنرانان کلیدی این همایش هستند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 568 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر