دانشگاه خوارزمی- صفحه نمایش اخبار
سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1394/10/3 | 

استان البرز با حدود پنج هزارو500 کیلومتر مربع وسعت و دو میلیون و500 هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی و گردشگری دارای اهمیت ویژه ای است .
قرار گرفتن درهمسایگی پایتخت و محور ورود به 14 استان کشور،وجود چهارمین جاده زیبای جهان (کرج - چالوس ) و مناطق زیبای گردشگری از مزیت های ویژه استان البرز به شمار می رود.

این استان باتوجه به مزیت های موجود از جمله راههای مواصلاتی ، خطوط ریلی، منطقه ویژه ، نیروی انسانی مناسب و مراکز تحقیقاتی متعدد،جاذبه های فراوانی برای سرمایه گذاران صنعتی دارد.

بسیاری از مراکز علمی و دانشگاهی معتبر در سطح ملی در این استان مستقر بوده و این استان از قطب های مهم کشاورزی ایران است.

بیش از 13 درصد از صنایع کشور در این استان واقع شده است و این استان بزرگترین تولید کننده داروی فاکتور هفت و  ام اس  در خاورمیانه و جهان است.

فعالیت بسیاری از مراکز و سازمان علمی تحقیقاتی و اقتصادی کشوری از جمله سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،موسسه سرم سازی رازی،موسسه تحقیقات علوم دامی،موسسه تحقیقات،اصلاح نهال و بذر،معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران ، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران،پژوهشگاه مواد و انرژی ایران به عنوان یکی از قدیمی ترین مراکز علمی- تحقیقاتی کشور ، نشان دهنده جایگاه و اهمیت علمی واقتصادی استان البرز است.

وجود واحدهای تولیدی تحقیقاتی و صنعتی در حوزه های داروسازی، نانو، نفت و گاز و ساخت تجهیزات نیروگاهی وصنایع غدایی این استان درکشور الگو است .

فعالیت بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در منطقه اشتهارد استان البرز با بیش از 800 واحد صنعتی،استقرار بیش از 9 شهرک صنعتی فعال در سطح استان،فعالیت منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاهی پیام و جایگاه ویژه بخش کشاورزی و صادرات محصولات تولیدات این حوزه از مزیت های اقتصادی استان البرز میباشد.

اتاق بازرگانی البرز به عنوان جوان ترین کشور در این استان صنعتی و در جوار پایتخت در راستای اهداف و رسالت خود و به منظور ارتباط بهینه میان بخش تولید و صنعت و مراکز علمی و تحقیقاتی ودر ادامه دو همایش برگزار شده قبلی با همکاری موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق ایران و کلیه مراکز دانشگاهی،تحقیقاتی و پژوهشی و صنایع برتر استان سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه را برگزار خواهد کرد.

محور های سومین همایش عبارتند از:

- تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی

- تأثیر هم افزایی دانشگاه و صنعت در بومی سازی فناوری

- کسب وکار دانشجویی، کار آموزی و کارورزی هدفمند

- ویژگی های دانشگاههای نسل سوم (دانشگاههای کارآفرین)

- ارتقاء فرهنگ کارآفرینی دانش بنیان در جامعه

- تعامل نظام مند صنعت و دانشگاه پیش شرط اقتصاد دانش بنیان

- انتقال تجارب کارآفرینان موفق به دانشگاه

- استفاده از دستاوردهای علمی دانشگاهها در صنعت

- برنامه ریزی منطقه ای بر مبنای آمایش سرزمین

خداوند سبحان را سپاسگزاریم و سر به آستان پرمهرش می ساییم که توفیق داد تا میزبان شما فرهیختگان، نخبگان و فرزانگان در سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در استان البرز باشیم، شما عزیزانی که با تلاش شبانه روزی و دستیابی به آخرین یافته های علمی روز می کوشید تا قدم در راه خودکفایی این مرز و بوم بردارید .

نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه خوارزمی:
http://khu.ac.ir/find-1.9406.11077.fa.html
برگشت به اصل مطلب