مدیریت روابط عمومی-  اخبار و رویدادها
برگزاری دومین همایش خوانش انتقادی جامعه شناسان کلاسیک و مسایل جامعه ایران برگزاری دومین همایش دومین خوانش انتقادی جامعه شناسان کلاسیک و مسایل جامعه ایران

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1397/12/18 | 


🔺دومین همایش  خوانش انتقادی جامعه شناسان کلاسیک و مسایل جامعه ایران بعدازظهر روزهای سه شنبه و چهارشنبه 14 و 15 اسفند 97 در دانشگاه خوارزمی تهران برگزار شد.
 
🔺در این همایش که توسط گروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی و انجمن جامعه شناسی ایران و با همکاری و حمایت شماری از موسسات پژوهشی و انجمن های علمی دانشجویی برگزار می شود، ابتدا آقایان دکتر سراج زاده (دبیر همایش و رییس انجمن جامعه شناسی و مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی)، و دکتر سید حسین نبوی (دبیرعلمی) ضمن خیر مقدم، از ضرورت و اهمیت پرداختن به کلاسیک ها و ماکس وبر سخن گفتند. سپس دکتر فرهنگ ارشاد و دکتر حسین تنهایی به عنوان سخنرانان افتتاحیه سخنرانی کردند.  
🔺بعد از جلسه افتتاحیه، همایش با دو نشست ادامه یافت. در اولین نشست با موضوع علم و روش، دکتر کرم حبیب پور، حسام سلامت، دکتر آرمان ذاکری، و دکتر رحیم محمدی سخن گفتند. هم زمان نشست اقتصاد و بورکراسی برگزار شد که در آن خانم ها دکتر مریم حسینی فر، دکتر معصومه نصیری پور، دکتر حمزه نوذری و دکتر نوروز نیمروزی مقاله خود را ارائه کردند.

🔺 روز دوم همایش، چهارشنبه 15 اسفند از ساعت 14 الی 18 با سه نشست با موضوعات جامعه شناسی سیاسی، جامعه شناسی تاریخی، و جامعه شناسی دین وبر دنبال شد و در آنها آقایان و خانم ها، احمد جعفری، مهسا اسدالله نژاد، دکتر حمید رضا جلایی پور، دکتر مجید فولادیان و نرگس سوری در نشست جامعه شناسی سیاسی؛ دکتر سید جواد میری و دکتر رضا عظیمی (جامعه شناسی تاریخی) و ریحانه صارمی، دکتر حسن محدثی، دکتر محمود نجاتی حسینی (جامعه شناسی دین) مباحث خود را درباره نظریه های وبر و کاربرد آنها برای فهم و تبیین مسائل جامعه ایران ارائه خواهند کردند. نشست ها با گفتگو و پرسش و پاسخ بین حاضران و سخنرانان پایان یافت.

🔺در سخنان پایانی دکتر سیدحسین سراج زاده دبیر همایش اعلام کرد که گروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی و انجمن جامعه شناسی ایران بنا دارند این همایش را به عنوان یک رویداد علمی همه ساله برگزار کنند و در هر سال آثار و آراء یکی از کلاسیک ها و سایر نظریه پردازان مطرح جامعه شناسی از نظر دلالت ها، ظرفیت ها و کاستی های آنها برای فهم و تبیین مسائل جامعه ایران مورد بازخوانی انتقادی قرار گیرد و ابراز امیدواری کرد که با مشارکت اجتماع علمی جامعه شناسی و علوم اجتماعی، این سلسله همایش ها دستاوردهای نظری و عملی خوبی برای جامعه شناسی و جامعه ایران داشته باشد.




 
نشانی مطلب در وبگاه مدیریت روابط عمومی:
http://khu.ac.ir/find-21.6429.54720.fa.html
برگشت به اصل مطلب