مدیریت روابط عمومی-  اخبار و رویدادها
نخستین کنفرانس ملی جایگاه فناوری‌های نوین در آموزش تاریخ برگزار شد نخستین کنفرانس ملی جایگاه فناوری‌های نوین در آموزش تاریخ برگزار شد

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/9/27 | 
انجمن تاریخ کنفرانس فناوری‌های نوین در آموزش تاریخ از مدرسه تا دانشگاه، ۲۷ آذر ماه در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
دکتر حسین محمدی مدیر گروه آموزش تاریخ دانشگاه خوارزمی و دبیر اجرایی کنفرانس، در خصوص برگزاری اولین کنفرانس «فناوری‌های  نوین آموزش تاریخ  از مدرسه تا دانشگاه» در دانشگاه خوارزمی، گفت:  این کنفرانس  با حضور اساتید و معلمان با تجربه از سراسر کشور برگزار شد؛ گفت: همزمان با برگزاری این کنفرانس کنفرانس دیگری نیز با عنوان تجربه زیستی معلمان که مکمل کنفرانس  فناوری‌های نوین آموزشی است برگزار شد.
محمدی افزود: در مجموع بیش از ۹۰ مقاله برای این دو کنفرانس دریافت شد که  از این ۹۰ مقاله حدود ۲۰ مقاله برای ارائه در این   کنفرانس ملی انتخاب شد که  معیار انتخاب مناسب بودن مقاله و مرتبط بودن با موضوع کنفرانس بود،  این مقالات پس از بررسی و اصلاح آماده چاپ و عرضه خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: در این کنفرانس به بررسی کاربردها و فناوری‌های نوین به خصوص اینترنت و فضای مجازی پرداخته و شش پنل و یک کارگاه آموزشی نیز برگزار شد.

فاطمه آهنگری دبیر همایش تجربه زیسته معلمان علوم انسانی نیز گفت: در همه مجامع، دانش و تجربه از افراد مسن‌تر و با تجربه‌تر به افراد جوان منتقل می‌شود.
آهنگری افزود: در گذشته های دور که ثبت دانش بر روی کاغذ نبوده، اطلاعات و دانش از بزرگان و افراد با تجربه سینه به سینه و نسل به نسل به گوش جوانان می‌رسید که بهترین نوع آن انتقال فرهنگ‌ها، جغرافیا و حالات انسانی بوده است.
آهنگری در ادامه افزود: اهمیت ثبت این احوالات انسان را بر آن داشت تا اطلاعات خود را مکتوب کند تا به نقطه کنونی برسیم.
وی در پایان ضمن ابراز خشنودی از مشارکت معلمان گفت: این مشارکت و استقبال خوشحال کننده است، البته ما نباید استفاده از وجود پربرکت پیشکسوتان و تجربه داران را فراموش کنیم چون عملا بدون وجود آنها نمی‌توانیم به رو به جلو حرکت کنیم.
در ادامه این همایش معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: این اولین کنگره در این زمینه است که در دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود.
محمدحسین عبدالهی خاطرنشان کرد: هزاره سوم ، عصر ارتباطات است، دهه ۸۰ میلادی آغاز عصر ارتباطات بوده است، در این میان انگلیس اولین کشوری بود که مدارس هوشمند ایجاد کرد، طبق گفته مسئولین این کشور درسال ۱۹۸۵ ، حدود ۸۵۰۰  مدرسه به اینترنت متصل بوده است.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در ادامه اتصال به اینترنت را سهل الوصول خواند و گفت: در شرایطی که دسترسی ما به اینترنت سهل الوصل است نباید آسیب های فراوان آن را از یاد ببریم ، آسیب های مانند تحریف اطلاعات.
وی در پایان گفت: نکته مهم و بسیار خوبی است که تاریخ را برابر هویت بدانیم و کمک به ان کنیم تا جایگاه واقعی خود را پیدا کند.

 
نشانی مطلب در وبگاه مدیریت روابط عمومی:
http://khu.ac.ir/find-21.6429.56972.fa.html
برگشت به اصل مطلب